Result SPM weyh !

Assalamualaikum

wookeyh, sekarang ni aku dah kurang kerjaan, tu pasal la post entry ni.. kalau boleh nak post banyak-banyak sampai orang tak larat nak bace (boleh tak??).. btw, hari ni dah 28 feb.. you know what, lagi 3 minggu kot result spm akan keluar.. ramai gila orang tanya aku ''ko tak takut ke??".. di sini aku nak jawab yang "tak perlu nak takut la kawan, kalau takut bagai nak rak buat ape?? bukan nye boleh dapat banyak A pon kan?''.. aku bukan nak over confident ke apa, tapi seriously perasaan takut tak wujud lagi.. maybe masa ambik result baru debar kot.. aku tahu result aku nanti takde la sampai 10A.. cerdik sangat aku kalau dapat straight A (kalau dapat pon takpe, lagi suke).. i've tried to do my best.. aku harap result aku gempak.. owh ye, *tetibe teringat something*.. aku ada pantun

study lepak,
exam gempak,
happy mak bapak

tapi kalau result aku tak berapa memuaskan.. bende yang aku akan buat ialah aku takkan jawab bile orang tanya pasal result tak kira la real life ke fb ke blog ke..(ade paham??), berkabung selama 2 hari (2hari je.. mane boleh lama2),tido dan makan banyak2.. huhu.. btw, doakan result aku bagos tau.. bila cakap pasal result, mesti kene ambik sendiri kat sekolah kan3?? hooray! ni la hari yang aku tunggu2 :) boleh jumpe balik kawan2.. rindu gile kat korang.. aku rindu ko la KD, nuyu, fieqah, nad, wawa and tirah.. korang la kawan aku paling awesome.. maybe aku takkan dapat kawan macam korang lepas ni.. huhu..aku rindu kenangan dorm D1 and kelas 5 Awam 1.. SM Teknik Kuantan, wait for me k..


2 comments:

nurul-rasya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
NatashaEllina said...

sama la kite.. kalau result terok, banyak malu woo..